Heti horoszkóp július 17-től július 24-ig

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kosok sosem biztosak teljesen magukban, de ezt remekül titkolják. Ezen a héten szerencséjük lesz, mert magabiztosságukkal lenyűgözik a környezetüket, és mindent elhisznek nekik. Ne felejtsék, a jól tálalt étel nem mindig finom, hasonló esetben nem biztos, hogy boldogok lennének. A szerelemben sem hasznos a megjátszás.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák ezen a héten szenvednek a munkában, a melegben, de még azok sincsenek fényesen, akik nyaralni mennek. A hiba most az ő készülékükben van, mert a folytonos elégedetlenség nem viszi őket előre. Ezen csillagjegyűek bár kitartóak és szorgalmasak, a napokban előjön végtelenül lusta énjük is.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegyűek bátran belevághatnak új terveikbe, meghallgatásra találnak. Szerencse éri őket, amit szó szerint az utcán találnak, járjanak nyitott szemmel. Lehet, hogy ami másoknak veszteség, az most nekik hatalmas nyereség lesz. A szerelemben továbbra is visszafogottabbak a kelleténél, ne féljenek, nem veszítenek azzal, ha kimutatják az érzelmeiket.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákok bár azt hiszik magukról, hogy mindent irányíthatnak, de elgondolkodhatnak azon, vajon mostanában miért éri őket kevesebb siker. Ha rájönnek arra, hogy a fennálló helyzetük nem is olyan borzalmas, legyen az házasság vagy munkahely, akkor valamivel szebb napjaik lehetnek. Szükségük van egy kis anyagi támogatásra is, amit váratlanul meg is kapnak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán hiú, szeretne minél nagyobb hatást tenni a környezetére, és nem kizárt, hogy takarékoskodni kezd, hogy szépészeti beavatkozással elérje ezt. Valószínűleg nem is fogja megbánni, de azért alaposan olvassa át a lehetőségeket, mert egy zsírleszívás vagy arcfelvarrás nem kevés pénzbe kerül. Lehet, hogy a sport és a diéta olcsóbb lenne.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz jegyűek otthonuk csinosításában, virágaik gondozásában nagy megnyugvást találnak. Az elmúlt napok eseményei alaposan felkavarták őket, ezért jobb, ha kicsit megnyugszanak, olvassanak, játsszanak gyerekeikkel, és higgyenek abban, hogy a nehézségek nem véletlenül fogták őket vissza. Ha nem veszik a jeleket, kellemetlen baleset is érheti őket otthonukban.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg a héten mindent akar egyszerre. Úgy érzi, kiüresedett az élete, unalmasak a napjai, pedig csak arról van szó, hogy elfáradt. Ne bíráljon feleslegesen másokat, senki se hibátlan. Elejtett mondatai akkor is megsebezhetnek valakit, ha nem ez volt a szándéka. Tegyen lakatot a szájára a napokban.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió tevékenyen részt vesz családja életében, és ennek mindenki hasznát látja. Fúr, farag, javít, amit díjazni fog a környezete. A fűnyírásról se feledkezzen meg, mert hiába szép minden belül, ha kívülről ez nem látszik. Higgye el, hogy a belső mellett, fontos a külső, fontosak a külsőségek is, bár ezt nem szeretik bevallani. 

Nyilas – (11.22. – 12.21.)

A nyilas boldog lesz a héten. Nem érti az okát, de bármibe kezd, jókedvvel csinálja. Talán a napsütés teszi, talán az emberek, akikkel találkozik. Számára a világ a jó oldalát mutatja, és ettől rózsaszínben lát mindent és mindenkit. Ez a kedvessége meglátszik párkapcsolatában is, meghitt napoknak néz elébe.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak a héten sorsdöntő változások előtt áll. Ha lépni akar, tegye meg, a csillagok kedveznek az újrakezdésnek, a pénzügyeinek és a munkahelyváltásnak is. Arra figyeljen, hogy ne hagyja kizsigerelni magát csak azért, mert nem tud nemet mondani. Ideje önmagát előtérbe helyeznie.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntők túlságosan szívére vesz valamit, ami nem is róla szólt. Ez a félrehallott pletyka rányomja a bélyegét napjaira. Vegye figyelembe, hogy ki mondta, és azonnal megérti, hogy a szavak csak szavak, és azok is maradnak, ha nem lesznek tettek mögöttük. Ne feleljen elhamarkodottan egy meghívásra, mert később bánni fogja.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szerencséje nagy fordulatot vesz. Az eddigi próbálkozásaik rendre kudarcot vallottak, de ne aggódjon, most sikere lesz. Ha összeszedi a bátorságát, megszólíthatja kiszemeltjét. Ne írásban tegye, a szóbeli kommunikáció, a gesztusok még mindig az erősségei közé tartoznak. Legyen előzékeny és figyelmes. A hatás nem marad el. Ezen a héten olyan emberrel találkozhat, akinek talán ön lehet a nagy Ő.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here