Heti horoszkóp szeptember 18-től 25-ig

“ A vízöntő életében eljött az a pillanat, amikor döntenie kell arról, hogy egyedül vagy társsal tovább. Ha szereti partnerét, ne kosarazza ki, vagy ne odázza el a lánykérést, mert elveszítheti, amit később meg fog bánni. Ha viszont nem érez vágyat a házasságra, akkor engedje el a másikat, ne álljon útjába. Partnere régóta gyereket akar, de nem meri kimondani, ezzel is számoljon.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos a napokban sokat kellemetlenkedik, beleköt az élő fába is, amit környezete nem vesz jó néven. Maga se érti, mi történik vele, de gondolkozzon el azon, vajon mi bántja annyira, hogy a helyzet javítása helyett, másokat gyötör. Ha nem tudna rájönni, netán nem akarna, menjen el futni, úszni, csináljon bármit, amivel levezetheti a fölös energiáját. Az embereket, ha teheti, kerülje!

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika ezen a héten nem szenved önbizalomhiányban. Tisztában van értékeivel, és azzal is, hogy jó szóval és igyekezettel sok mindent elérhet. Azzal azonban érdemes számolnia, hogy klasszikus értékrendje nem lesz mindenki kedvence. Sokak szerint képtelen ön haladni a korral, és nem tudja megérteni, hogy nem kell mindig udvariasnak és előzékenynek lenni, mert nem kifizetődő. A szerelemben is hasonló kétségek között vergődik: túl sokat ad, de nem kap szinte semmit.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegy szülötte úgy érzi, karrierje megfeneklett. Többek között azért, mert senki nem vevő az ötleteire, pedig egyáltalán nem haszontalanok. Főnöke azonban makacs, és nem szereti, ha az alkalmazottai okosabbak nála. Főleg, ha ezt orra alá is dörgölik. Tulajdonképpen ideje van a váltásnak, minden egyes vita ezt készíti elő, lépjen! Ha párkapcsolatban él, kellemetlen meglepetés érheti társa részéről. Előbb hallgassa meg, utána ítélkezzen!

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák bár alapvetően kedves és családcentrikus, néha nem bírja maga körül a nyüzsgést. Ennek az lehet az oka, hogy fáradt, hiszen hét napból hatot dolgozik, és elfelejti, hogy nemcsak a teste, hanem a lelke is kimerülhet. Emiatt családjában vita vitát követ, sőt még a gyerekei is ellene fordulnak, mert türelmetlenül bánik velük. Vegye észre a jeleket, és pihenjen, mielőtt baleset éri, ami csak kimerültségének lesz betudható.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán hiúságában megsérti az egyik családtagját, bár élcelődése, a másik külsejére tett megjegyzése nem rosszindulatból fakad, mély sebeket ejt. Nem tudja kimagyarázni, talán nem is lehet, ezért ne törje magát, hanem mondja meg őszintén, hogy gonosz módon viselkedett, és kérdezze meg, mivel tudná kárpótolni az illetőt. Ne legyen beképzelt vagy lenéző, most hibázott, vállalja be.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz kicsit veszít a lelkesedéséből, már, ami a munkáját illeti, de ez csak azért van, mert fáradt és türelmetlen. Vegyen nagy levegőt, és várja meg, amíg rájönnek, hogy ön nélkülözhetetlen. Precizitása, pontossága nélkül a munkahelyén sokkal nagyobb katyvasz lenne. Otthon is ugyanez zajlik, de azért lehetne picit rugalmasabb. Házastársa nem mindig tudja követni szeszélyeit. Ha kedvesebb, még meglepetés is érheti partnere részéről.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg nem tudja elviselni, ha mások pletykálnak róla, még akkor se, ha ezek a pletykák kedvezőek, és felnagyítják nem létező érdemeit. Ne figyeljen másokra, csak tegye a dolgát, és higgye el, észre fogja venni mindenki az önben rejlő pozitív erőket. Ha nem tér le a jól megszokott útjáról, jutalma nem marad el. A párkeresők munkahelyi flörtökbe futhatnak, de csak óvatosan, nem mindenki olyan jó fej, mint ahogy eljátssza.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió úgy dönt, változtat életvitelén, amelyben benne van a testsúlyváltozás is. Ne akarjon azonnal látványos eredményeket, inkább tűzzön ki reális célokat. Karácsonyig nem fog megszabadulni húsz kilótól, de ha valóban kevesebbet eszik és többet mozog, hamarosan észre fogja venni, hogy a teste átalakul. Ezt a mérleg nem mutatja azonnal, de a centik és a szekrényben várakozó régebbi farmerok igen. Ne adja fel, megéri!

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas tanúja lesz egy kellemetlen flörtnek, és nem tudja eldönteni, hogy beleavatkozzon-e vagy, törődjön a saját dolgával. Ha úgy érzi, hogy az ön által látott jelenet idővel zaklatásba megy át, ne habozzon tenni ellene. Kollégája hálás lesz. Ne higgyen az előítéleteknek, nemcsak a nőket érheti zaklatás munkájuk során, a másik nem képviselői se angyalok olykor-olykor. Mivel nagy az igazságérzete, mondja ki, amit gondol! Később se fogja megbánni.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak kedvetlenségét kishitűsége okozza. Egyszerűen nem akarja elhinni, hogy szerethető és nélkülözhetetlen. Pedig a családjában mindenki odavan önért, a barátai is szívesen vannak önnel, ne gyártson ostoba teóriákat. A világ nem rossz, mert önnek most nincs jó hangulata. Ahogy közeledik a hétvége, egyre inkább megfordul a kedve, és egy remek hétvége teszi fel az i-re a pontot mind a családjában, mind a szerelménél.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő életében eljött az a pillanat, amikor döntenie kell arról, hogy egyedül vagy társsal tovább. Ha szereti partnerét, ne kosarazza ki, vagy ne odázza el a lánykérést, mert elveszítheti, amit később meg fog bánni. Ha viszont nem érez vágyat a házasságra, akkor engedje el a másikat, ne álljon útjába. Partnere régóta gyereket akar, de nem meri kimondani, ezzel is számoljon.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak úgy hiszi, hogy lubickolhat a boldogságban, hiszen megérdemli. Voltaképpen igaza van, de ne essen túlzásokba, főleg, ami a költekezést illeti. Nemcsak egy új holmi, vagy drága óra okozhat örömöt, főleg amiatt is, hogy a családi büdzsé igencsak megszenvedné az ön meggondolatlanságát. Tény, hogy sok pénzt visz haza, és ebben a szerencse is közrejátszik, de azért az se utolsó dolog, hogy van, aki az ön nyugodt és kellemes hátterét biztosítja. Vegye észre!

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here