Heti horoszkóp szeptember 4-11-ig

"A skorpió a héten beleköt az élő fába is. Ezért nem kell csodálkoznia azon, ha kerülni fogják. Még párja se viseli jól, pedig a legtöbbször türelmes vele. Ez nehéz időszak az életében, de nem sokára kellemesebb idők jönnek, addig azonban jó lenne, ha nem haragítana magára mindenkit. Tanuljon a hibáiból, Ön se tévedhetetlen."

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos a héten a múltban él. Nem akarja elfogadni, hogy a nosztalgia csak egy bizonyos szintig jó, de nem maradhat lelkileg abban, ami már elmúlt. Szorongását csak fokozza, hogy úgy érzi, azért nem tud változtatni a mostani helyzetén, mert hibát hibára halmozott az elmúlt idők során, és ennek következményei rányomják bélyegüket mostani életére.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bikák általában két lábbal a földön járnak, de egyre tanácstalanabbak életük alakulásával kapcsolatban. Ezért tőle szokatlan döntést hoznak: látóhoz fordulnak, hátha ő meg tudja mondani nekik, merre folytassák az életüket. Ne higgyenek el mindent, mert lehet, hogy a sorsuk fonalát mások szövik, de az biztos, hogy ebbe a bikáknak is van beleszólása.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek munkahelyváltáson gondolkodik, de sok benne a bizonytalanság. Úgy érzi, az új körülmények talán nem jobbak, de kényelmesebbek. Mégis fél megtenni az első lépéseket. Össze kell szednie magát, és döntenie kell, mert a mostani helyén nem kedvelik azokat, akikre nem lehet száz százalékosan számítani.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák érzelmekkel teli, családcentrikus ember, de amikor megkörnyékezi a Végzet angyala, elgondolkodik. A végzet, vagy nevezzük Igazinak, csak elméletben létezik, ne hagyja, hogy elcsábítsák, mert nem komoly szándékkal teszik. Az úgymond Igazit csak a kaland lelkesíti fel. Bánni fogja később, ha most nem hallgat a józan eszére.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán családjában minden a pénz körül forog.  Egy váratlan pénzösszeg vagy örökség billent ki mindenkit a nyugalmából, és mutatja ki a foga fehérjét. Olyanokban fog csalódni, akikről nem is gondolta volna, hogy képesek mindenkin átgázolni a meggazdagodás reményében. Sajnos ez a valóság, és bármennyire nem kellemes bevallani, rokonai túlságosan anyagiasak.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz szeretne még egy csipetnyi nyarat, de a munkája nem engedi ábrándozni. Családjában váratlan öröm éri, és emiatt egész héten a Föld felett jár. Ne sajnálja a dicséretet, a szép szavakat, sokkal többet érnek, mint bármilyen ajándék. Higgye el, jobb idők jönnek, és ez csak a kezdet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg sokadszor fut neki egy munkának, de most se jár sikerrel. Ez amiatt is lehet, mert az Élet vagy a Sors, nevezzük bárminek, figyelmeztetni akarja, nem jó úton jár. Ne makacskodjon, mert csak rosszabb lesz. Inkább változtasson a nézetein és a hozzáállásán. Javára fog válni.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió a héten beleköt az élő fába is. Ezért nem kell csodálkoznia azon, ha kerülni fogják. Még párja se viseli jól, pedig a legtöbbször türelmes vele. Ez nehéz időszak az életében, de nem sokára kellemesebb idők jönnek, addig azonban jó lenne, ha nem haragítana magára mindenkit. Tanuljon a hibáiból, Ön se tévedhetetlen.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas boldog hetet tudhat majd magáénak. Sikeres projekten lesz túl, és házasságában vagy kapcsolatában örömteli fejleményekkel számolhat. Lehet, hogy bővül a család? Ha ez igaz, Önnel madarat lehet fogatni. Maradjon bizakodó, az év hátralévő része is kedvező marad a nyilas számára!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szeretne kapcsolatba kerülni kiszemeltjével, de nincs hozzá elég bátorsága. Nem kell direkt rákérdeznie, a hagyományos udvarlás sokat segíthet, hisz a kedvességet és a figyelmességet mindenki szívesen fogadja. Ne gondoljon nagy dolgokra, a virág, a csoki vagy egy szerelmes üzenet csodákat művelhet.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő álmában se gondolja, hogy szavai sértőek. Ezért igazáért tovább küzd, de nem mindig jó módszereket választ. Párkapcsolatában is hullámzó idők következnek, ezért nagyon sok megértésre és türelemre van szüksége. Azt se felejtse el, hogy az érzelmek elhallgatása csak növeli a feszültséget.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak hajlamos magába fordulni pusztán apróságok miatt. Keressen egy családtagot vagy barátot, aki meghallgatja. Ne panaszkodjon fűnek-fának, mert kihasználják. Különben se tudnak segíteni, de a háta mögött kibeszélik. Nem mindenki az, akinek mutatja magát. Sokak szeretnének sütkérezni az ön fényében.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here