Jenson Button

Talán nem tudod, de hibát követtél el, amikor nem ültél le a párod mellé      Forma-1-et nézni. A verseny végét legalábbis mindenképp érdemes elcsípni, főleg amikor olyan helyes pasik veszik le a sisakjukat, mint Jenson Button.

 
 

Az angol versenyző egyébként éppen Magyarországon tarolta le elsőként a mezőnyt, 113 kör után – van türelme és kitartása a srácnak. Hogy melyik versenyen hányadik lett, valószínűleg téged sem érdekel – legyen elég annyi, hogy ezt a szépfiút a legnagyobb autóversenyzők közt tartják számon.

Button-t egyébként a szülővárosában is imádják. Kevesen mondhatják el legalábbis magukról, hogy utcát és kocsmát neveztek el róluk.

A 2003-as Monacói nagydíjon 300 km/órás sebességgel, 33G erővel ütközött a falba (utóbbi lényegében annyit jelent hogy a gyorsulás miatt a súlya 33-szorosával történt a becsapódás. Mintegy 30 másodpercre eszméletét vesztette, de szerencsére komolyabb baja nem esett.

Ettől függetlenül állítása szerint ha vissza is mehetne az időben, nem változtatna meg semmit, különben nem az az ember lenne, akivé formálódott.

Kedvenc desszertje egy angol pudingkülönlegesség, viszont sajnos nem remekel a konyhában. Igazán jól csak brokkolikrém-és sajtkrém levest tud készíteni.

Jenson Button szíve sajnos már foglalt, gyönyörű menyasszonyával épp első közös gyermeküket várják.

fotó: Internet

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here