Melyik ruha illik hozzád?

Töltsd ki játékos tesztünket, és kiderül, melyik ruhadarab jellemez téged!

Szeretem a…
1. Minimalista kerteket: műfű, csobogó, és precízen metszett gömbfa! 1 pont
2. Angol kerteket: illatos, buja, bimbós virágok, és egy kis eldugott lugas, hmmm! 2 pont
3. Azokat a tereket, ahol látszik, hogy van élet: homokozólapát a bokor alatt, trambulin, két kismotor egymás mellett, egy szétrágott gumicsont a lábtörlőn… 3 pont 

 
 

A kedvenc fagyim a
1. Klasszikus vanília – nincs is annál jobb! 1 pont
2. Citrom és csoki, eperöntettel! 2 pont
3. Maracuja, mangó, rágógumi, popcorn, szóval, jöhet bármi, ami szokatlan! 3 pont

Amire tuti felülök, ha vidámparkba viszem a gyerekeket:
1. A régi korok elegáns, díszes körhintáját ki nem hagynám – a paripára is úgy ülök fel, mint a lovas filmek nőalakjai, oldalról… 1 pont
2. Mindenre. Miért ne? Nem tudok dönteni! 2 pont
3. Hullámvasút és elvarázsolt kastély: ha már egyszer egy ilyen helyen járok, legyen emlékezetes és extrém! 3 pont

Most számold össze a pontjaidat!

3 pont: Szereted, ha a ruháid “beszélnek rólad”: arról a letisztult, finom nőről, aki vagy. Kerülöd az extravagáns ékszereket, a magas slicceket és a mély dekoltázsokat. Még azt is megkockáztatod, hogy esetleg egy-egy konferencián te leszel a “láthatatlan résztvevő”, azaz, hogy senki nem emlékszik rád – inkább leszel szürke kisegér, mint rikító papagáj. A te kedvenced minden bizonnyal egy dísztelen, térdig érő kék egyberuha – minden alkalomhoz illik, és nem lehet kiszúrni a tömegben.

4-6 pont: A túlélésre gyúrsz – lavírozol a munka, a háztartás, az edzés és a barátokkal töltött idő között. Ezt tükrözi a ruhatárad is: kicsit hektikus, kicsit nőies, de azért praktikus… Így találsz rá mindig a flitteres sportcipőre, a hímzett farmerekre, és a magenta színű műbőr kabátra. Hát, biztos, hogy derűs reggele lesz annak, aki a metrón találkozik veled!

7-9 pont: A háttérben maradni? Még mit nem! “Azért vannak a színek és a formák, hogy használjuk őket!” – ezzel a mottóval indulsz shoppingolni, és addig meg sem állsz, míg rá nem találsz arra a hirtelensárga blézerre, amit, tudod, hogy remekül fogsz kombinálni a tengerészkék miniruháddal! Piros magassarkú? Neked biztos, hogy van egy pár a gardróbban! Feltűnő vagy és merész, és ami a legjobb, hogy mindig stílusos!

nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here