MyMirror Ébresztő – Élj szenvedéllyel!

Mindegy mit teszel, mit gondolsz, hogyan veszel levegőt vagy lépsz le a járda széléről, éld meg! Legyél ott saját jelenedben. Sírj, nevess, örülj, tombolj! Soha ne feledd, minden perc csak egyszer a tiéd. A következőben már mindig közelebb leszel az utad végéhez.
Ha szeretned kell, ha választanod, ha csak átugranod egy pocsolyát, ne tedd fél szívvel. Mindbe add bele magad, mert így fityiszt mutathatsz az unalomnak. Senki nem fogja érteni, miért mosolyogsz, ha kinn vihar tombol. Nem is kell érteniük, hisz ők más utakon kerülik meg a világot. Az ő boldogságukat te nem építheted. Ezért menj, mutass fityiszt a kételkedőknek. Ne várj, ne várass! Minden túl gyorsan rohan el melletted. Mire észbe kapsz, a pályaudvar padján üldögélsz és várod a vonatot, amely már nem visz olyan síneken, amelyek végén téged várnak.
De most itt vagy, erős vagy, tudsz nevetni. Kapd fel az ernyőt, szaladj bele az esőbe és táncolj, amíg ruhád át nem ázik!


Jó reggelt!
💗

 
 
Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here