MyMirror Ébresztő – Van választásod!

Még a legegyszerűbb harmatcseppben is rejlik valami különleges. Talán a múlandóság teszi…
A reggel kezünkbe adja a döntést. Haragosak leszünk és bosszankodunk? Szidjuk a szomszédban korán szorgoskodó fűnyírót? Vagy csak kinyitjuk az ablakot, beszívjuk a friss levegőt. Lehet, hogy épp most nem csicseregnek izgága madarak, vagy a nap sem süt. De felébredtünk, élünk, kinyújthatjuk kezünket, hogy megsimítsuk a mellettünk szuszogó hátát.
Mérgelődhetünk, bánkódhatunk a hiány miatt, ami részese lett mindennapjainknak. Ám itt vagyunk. Ezen a földön, ebben a pillanatban. Sokan már ezzel is boldogok lennének.
Egy illatos tea, egy gőzölgő kávé átmelegít, és nem kell mindig világmegváltásban gondolkodni. Csak tudjunk mosolyogni, remélni és bízni. Az est sarkában mindig ott toporog a hajnal. Az új. Életünk sodrásában is akadnak kikötők, laposabb partszakaszok és árvizek is. Mégis, amikor visszahúzódik az ár, elvonul a vihar, megláthatjuk a változást. Ha akarjuk…

Jó reggelt! 💗

 
 

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here