Nathan Adrian, akiért készen állunk akár vízbe is fulladni

Nathan Adrian ezzel a testtel csak azért nem szerepelt a Baywatch-ban mert akkor még kissrác volt. Szerencsénkre azonban megnőtt, és készen állunk miatta akár vízbe fulladni is.

 
 

Kezdjük is mindjárt a legfontosabbal: a 30 éves amerikai úszócsodának nincs barátnője. Elmondása szerint a rengeteg edzés miatt sajnos nincs ideje randizni, ettől függetlenül konkrét elképzelése van az álomnőről. Ahogy ő fogalmaz: “Rengeteg olyan dolog van, amit az emberek nem tudnak megérteni, amíg nincsenek ugyanabban a helyzetben, mint te. Az empátiának egy magas szinten kell állnia, ha egy jó párkapcsolatot szeretnél.” Ha csak ennyi a kikötés, mi szívesen átússzuk érte az Atlanti-óceánt.

Hétvégente szereti maga mögött hagyni az edzőtermet és a medencét. Ilyenkor általában a barátaival lazul. Ja, és imádja a Trónok Harcát. Hogy a kép ne legyen idilli és tökéletes, azért valamennyire még mindig anyuci pici fia – legalábbis ő motiválja a legjobban. Azért ez édes.

Nathannak persze diétáznia kell, az a hatos pakk kocka nem terem meg csak úgy bárki hasán. Szerencsére egy kis csalás néha belefér, titkos kedvence a Chichagói pizza. Mi is szívesen elfogyasztanánk vele egy szeletet, gyertyafénnyel és egy pohár borral körítve.

A 198 cm magas félisten egyébként olimpiai bajnok. 2012-es londoni aranyérme után Bremerton városában még utcán is neveztek el róla.

fotó: Internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here