Nem a ruha teszi a szilvesztert

Variációk egy témára, azaz: hogyan öltözzünk fel az óév búcsúztatására úgy, hogy meg se fagyjunk, csinosak is legyünk, és még jól is érezzük magunkat a ruháinkban? Nézzük a lehetőségeket…

Mit vegyél fel? Flitteres kisruha, elegáns magassarkú, vagy kecses tánccipő, falatnyi bundácska (természetesen mű!), 50 DEN-esnél vékonyabb harisnya… Hogyan indulj el? Csakis autóval: a legjobb egy ház elé parkoló, előmelegített taxi. Mi várható? Kikerekedett szemek, a padlón landoló állak a buli előtt… kétoldali tüdőgyulladás, gyógyszerek levél-, tea pedig literszámra a buli után.

 
 

Mit vegyél fel? Kényelmes, de azért csinos ruha, amelyhez jól illik a hótaposó vagy a hétköznapi csizmád is. Hogyan indulj el? Bárhogy, csak legyen nálad egy nagyobb táska, amelyben elrejtheted a csizmát, és amelyből előveheted a csinos cipellőt. Mi várható? Gyors és kevésbé elegáns átöltözés a női wc-ben vagy az előszobában a buli előtt… félpár csizmák és gazdátlanul hagyott bakancsok licitje a buli után.

Mit vegyél fel? Farmert és pulcsit, vagy bármit, amiben máskor is szívesen vagy. Hogyan indulj el? Autóval, taxival, tömegközlekedéssel, gyalog vagy biciklivel – teljesen mindegy, hiszen nem kell vigyáznod az “ünnepi viseletre”. Mi várható? Néhány lesajnáló pillantás a flitteres haspólóban táncoló Gizitől és néhány rajtad tovasikló pasiszempár a buli előtt… és egy hulla fáradt, de felszabadultan mosolygó csaj a buli után.

Mit vegyél fel? Rénszarvasos pulcsi, vagy Jégvarázsos hálóing, gyapjú mamusz, esetleg egy csillagszóró vagy szilveszteri trombita a kézben, és indulhat is a pizsamaparty. Hogyan indulj el? Sehogy… hova is mennél, hisz kint olyan hideg van?! Mi várható? Hogy őszinte legyek… semmi. Lehet, hogy éjfélkor már nem is leszel ébren? Akkor még gyorsan boldog új évet kívánok!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here